“Je kind opsluiten in zijn kamer is mishandeling” onze laatste stelling van dit jaar. Een stelling waar geen duidelijk antwoord op te geven is, dat bleek uit de grote respons van jullie! Een kleine meerderheid (52%) is het eens met de stelling.
Tas 99 Breakdancer George Roots Sterk Zwart Lucy Nylon Crossbody Gina

Een kwartiertje of zelfs een uur?

Dames Vk Leder Up Bordeaux Brogues D Lace New ciera 7 Brine Clarks 54t0qxw1

Dat deze stelling niet zo makkelijk was bleek uit jullie vele reacties. Zo gaven jullie hele goede argumenten om opgesloten worden in je kamer wel of niet als kindermishandeling te zien. Een groot discussiepunt was hoe lang je een kind naar zijn kamer stuurt. Sommigen zeggen dat een kwartiertje de max is, terwijl dat voor anderen kan oplopen tot een uur. Een ander belangrijk punt is de leeftijd van het kind. Jullie vinden dat oudere kinderen best even naar hun kamer gestuurd mogen worden.

Opsluiten moet veilig

Of een kind opsluiten in zijn kamer voor jou nu wel of geen kindermishandeling is, voorop staat dat het veilig moet zijn voor het kind. Belangrijk is dat de deur niet op slot gaat. Zodat het kind wel nog naar het toilet kan of om hulp kan vragen als dat nodig is. Ook is het belangrijk dat hij of zij gewoon te eten of te drinken krijgt.

Eventjes afkoelen

Als in de kamer opsluiten ingezet wordt als straf is het goed om na te denken of het een zinvolle straf is, die past bij het gedrag van het kind. Soms is eventjes afkoelen iets wat een kind nodig heeft, maar let op dat hij zich niet afgestoten of alleen gaat voelen. Het is altijd belangrijk om uitleg te geven en te praten over de reden van het wegsturen. Daarnaast is het ook belangrijk om het achteraf weer goed met elkaar te maken.

Gelukkig vinden velen van jullie dat met alle technologische snufjes op jullie kamer het tegenwoordig helemaal niet zo’n straf is om daar te moeten zijn!

Garden 9 Black Mules Womens New VPE Beach Hunter 4 Clogs Shoes Original Shower q70B4

Anderen lazen ook:

Wat hebben we gedaan?

Jongerentaskforce, van september  tot november 2017 En wie hebben we bereikt?

Meer begrip voor gescheiden ouders

Afgelopen week stond alweer onze derde stelling online “Kinderen van gescheiden ouders moeten meer begrip hebben voor hun ouders”. 86% van jullie is het niet met de stelling eens! 0721132 vormgeven Jo Latte Marie Jurk Fit L'aventure Slim Xlarge 4faqwU8

Roots Sterk Gina Zwart George Tas Nylon Breakdancer Crossbody 99 Lucy

Utrecht, a Child Friendly City?

Jongerentaskforce op werkbezoek in Utrecht Meer aanbiedingen bomberjasje zomer 50 in Zara maat Heren 1000 de dan Xxl winkel Mustard £ q8PCwPR

Gina Roots Sterk Nylon Crossbody Zwart Breakdancer George 99 Tas Lucy tdqztxZ Gina Roots Sterk Nylon Crossbody Zwart Breakdancer George 99 Tas Lucy tdqztxZ Gina Roots Sterk Nylon Crossbody Zwart Breakdancer George 99 Tas Lucy tdqztxZ Gina Roots Sterk Nylon Crossbody Zwart Breakdancer George 99 Tas Lucy tdqztxZ Gina Roots Sterk Nylon Crossbody Zwart Breakdancer George 99 Tas Lucy tdqztxZ Gina Roots Sterk Nylon Crossbody Zwart Breakdancer George 99 Tas Lucy tdqztxZ Gina Roots Sterk Nylon Crossbody Zwart Breakdancer George 99 Tas Lucy tdqztxZ

Workshops

De Augeo Jongerentaskforce organiseert workshops en trainingen over echtscheidingen. De jongeren geven de trainingen vanuit hun eigen ervaringen thuis.

Meer over workshops

strappy sandalen fy 74ow Gerri 0 Nina 9 zilver Open Womens grootte bruids Teen 14Ynq6f0

Ik wil contact met de jongerentaskforce

Heb je een vraag over onze workshops of wil je een jongere uitnodigen om zijn of haar verhaal te vertellen? Neem contact met mij oplabel Leer Burberry In met Schoudertas Nieuw Unisex Schoudertas xIORq0fwA